Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenat- och ricottarullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med färdig tomatsås blir spenat- och ricottarullarna hur lättgjorda som helst. 313 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Tina spenaten i mikron eller i en kastrull, salta och peppra.
  3. Finriv parmesanosten, spara 1/3, blanda resten med ricotta och spenat i en bunke.
  4. Skär lasagneplattorna i dm stora bitar. Lägg ca 2 msk spenat och ricotta röran på varje bit och rulla ihop. Spara ca 1/3 av röran.
  5. Lägg rullarna i en smord ugnssäker form. Häll över tomatsåsen och bred på den sparade oströran.
  6. Grädda mitt i ugnen 15 minuter. Servera med den sparade parmesanosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.