Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatomelett med skinka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Omelett är perfekt sommarmat. Jag tycker att det blir godast med färsk spenat.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj den färska spenaten och lägg den i en kastrull. Låt den smälta/slakna på svag värme under lock 3-5 min. Eller tina den frysta spenaten och låt den rinna av väl i en sil. Vispa upp äggen med salt och peppar. Häll äggen i en stekpanna med matfettet.. Lägg på spenat och gräslök och låt smeten stelna på medelstark värme. Stick och rör lite i smeten så den gräddas jämnt. Servera med skinka och skivad tomat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.