Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spenatsallad med nötter och Västerbottensost

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Underbart god sallad med vårkänsla!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta nötterna i en torr och het stekpanna. Gnugga bort skalen mellan hushållspapper och hacka dem grovt.
  2. Blanda ingredienserna till dressingen.
  3. Skölj salladen och torka bladen noga. Skär äpplet i tunna skivor och pressa över citron så mörknar de inte.
  4. Lägg upp salladen på ett fat, blanda med äpplet och ringla över dressingen. Hyvla över Västerbottensost och strö över nötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.