Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spetskål à la crème med lammspett

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Hittar du inte spetskål kan du använda finstrimlad färsk vitkål.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvera kålen och skär bort den grova stocken. Finstrimla kålen. Bryt av den nedersta delen på sparrisen och koka sparrisen hastigt i lättsaltat vatten cirka 1 minut. Ansa salladslöken. Strimla sparris och salladslök på längden.
  2. Blanda grädde, majonnäs och senap. Tillsätt purjolök och dill och smaka av med salt och peppar. Blanda ner kål, sparris och salladslök i dressingen. Skala och finhacka rödlöken och strö över den.
  3. Skär köttet i breda remsor och trä upp dem på blötlagda grillspett av trä. Krydda med salt och peppar. Grilla spetten på grill eller i grillpanna 3-5 minuter på varje sida beroende på hur genomstekt man vill ha. Låt spetten vila cirka 5 minuter innan de serveras till salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.