Hittar du inte spetskål kan du använda finstrimlad färsk vitkål.
Instruktioner
- Halvera kålen och skär bort den grova stocken. Finstrimla kålen. Bryt av den nedersta delen på sparrisen och koka sparrisen hastigt i lättsaltat vatten cirka 1 minut. Ansa salladslöken. Strimla sparris och salladslök på längden.
- Blanda grädde, majonnäs och senap. Tillsätt purjolök och dill och smaka av med salt och peppar. Blanda ner kål, sparris och salladslök i dressingen. Skala och finhacka rödlöken och strö över den.
- Skär köttet i breda remsor och trä upp dem på blötlagda grillspett av trä. Krydda med salt och peppar. Grilla spetten på grill eller i grillpanna 3-5 minuter på varje sida beroende på hur genomstekt man vill ha. Låt spetten vila cirka 5 minuter innan de serveras till salladen.
Publicerat den
23 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar