Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spicy sallad med kokosdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mitt barnbarn visade mej idag ett recept som hon tyckte verkade gott. Den är tagen ur en tidning för gravida.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva sockerärtorna i strimlor och blanda med spenaten i en skål. Skala och skiva rödlöken i tunna skivor och blanda ner. Dela, kärna ur och hacka paprikan. Hacka zucchinin i bitar och vänd ner i salladen.
  2. Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa till en dressing. Tillsätt en skvätt vatten efter behov. Blanda dressingen med salladen och servera på noriark. Gör rullar och dippa i shoyu, en supergod japansk soja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.