Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Spröda choklad- och nötkakor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Härliga generösa kakor att bjuda på till fikastunden i trädgården

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 200 grader Grovhacka chokladen och nötter. Mät upp smör, farin och vaniljsocker, gärna i en matberedare. Arbeta samman hastigt. Tillsätt ägg, mjöl, bakpulver och salt. Kör en kort stund tills smeten har blandats.
  2. Vänd ner choklad och nötter för hand i smeten. Klicka ut smeten med hjälp med ett par skedar på plåt med bakpapper. Beräkna ca 2 msk per klick. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.