Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashkaka

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Glutenfri! Squash är en tacksam grönsaksfrukt att odla. Här ett dessertrecept!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200° Dela squashen på längden och kärna ur mittpartiet med en sked . Skär fruktköttet i bitar och låt rotera i en matberedare eller mixer till ett mos. Låt mandel komma med mot slutet så att den blir hackad och droppa i bittermandelaromen. Vispa samman äggen, sockret, mjölmixen och mjölken (grädden). Blanda samman ingredienserna och skrapa ned smeten i en smord ugnssäker form. Grädda i uppvärmd ugn på mittfalsen , ca 40 minuter, låt svalna av innan du spritsar på grädden.
  2. Kan serveras med eller utan sylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.