Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Squashplättar med löjrom

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

De här plättarna är enkla att göra men känns ändå lite läckert lyxiga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck äggen i en bunke, salta och peppra lätt. Tillsätt vatten och vispa med en gaffel. Riv squashen och finhacka löken. Vänd ner detta i äggsmeten. Hetta upp smör i en plättlagg eller stekpanna och stek små plättar.
  2. Garnering: Toppa plättarna med creme fraiche och en rejäl klick löjrom. Dekorera med gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.