Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stark grön ostkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott på inlagda päronhalvor som dessert, på kex, grovt rågbröd m.m.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ädelost och smör till en kräm med elvisp eller för hand med gaffel.
  2. Hacka nötkärnorna grovt - de kan med fördel vara rostade - och tillsätt ett par droppar fruktfärg.
  3. Ostkrämen kan göras smidigare med 1 msk vatten eller grädde, beroende på hur den ska användas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.