Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt ägg i tomatsås

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta recept har jag hittat i Sopranos kokbok men lagt till lite egna kryddor. Man kan även göra tomatsåsen med lite mer ratatouillevariant och ännu godare med ett par msk rött vin i.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök och vitlök i oljan tills de är gyllengula. Slå på tomaterna. Tillsätt kryddorna. Låt puttra 15 minuter på medelvärme. Gör gropar i tomatsåsen och knäck ner äggen där. Strö över osten. Låt puttra under lock tills osten smält. Jättegod och annorlunda frukost. Gärna en liten bit mjukt bröd att ta upp det sista av såsen med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.