Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt gösfilé med skaldjursrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott.

Ingredienser

Instruktioner

Bryn lök och vitlök i olvolja utan att den får färg. Tillsätt ris, rör om i ett par minuter, Häll på vin, vatten och fiskfond. Sjud under lock tills riset känns klart. Slutligen tillsätt grädde och sjud ytterligare 2 - 3 minuter Blanda skaldjuren och gräslök, smaka av med salt och peppar. Koka upp saltat vatten, sjud zucchini och sockerärtor i 3 minuter, slå av vattnet. Vänd grönsakerna i olivolja, sweet chili, salt pch peppar. Pensla gösfuilén med lite olja, krydda båda sidor med salt och peppar. Stek på medelhög värme, ca 2 - 3 min på varje sida. Servera gös på risotto och toppa med grönsaksstrimlor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.