Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt inlagd strömmimg

 
Skriv ut

Detta är en favorit, jag brukar lägga dem på hembakt tunnbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa strömmingen och filéa den om det inte redan är gjort. Blanda ströbröd, mjöl och salt. Vänd filérna i blandningen och stek dom, vikta eller dubbla. Skär löken i ringar. Lägg fisken i en hög form eller vid skål, lägg lök och dill samt lite svartpeppar mellan varven. Avsluta med dill och lök.
  2. Koka ihop lagen och slå den över fisken, se till att den är helt täckt. Låt svalna och förvara i kylen övertäckt. Håller 4 dagar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.