Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt lax i tärningar med couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

gott

Ingredienser

Instruktioner

Instruktioner Koka upp vatten och kycklingfond och olja. Tillsätt couscousen och låt den svälla några minuter tills vattnet har absorberats. Rör ner lite smör för att blanka av. Om du använder frysta grönsaker, tina dem i micron med lite vatten. Skär laxfiléerna i tärningar, salta och peppra, och stek tills det blir fin stekyta. Tillsätt paprikan och fräs med den några minuter. Lägg i resten av grönsakerna, och vänd ner den färdiga couscousen – låt allt bli varmt. Rör ihop sweet chilisås och matlagningsyogurt till den kalla såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.