Jättegott! Min limeyoughurtsås (ett recept som också finns på matklubben) passar utmärkt till denna rätt och är pricken över i-et.
Instruktioner
- Torka av överflödig marinad från laxfiléerna. Bryn dem gyllenbruna i het panna. Lägg dem på en smord ugnfast form och stek färdigt i ugnen på 150 grader i cirka 10 minuter.
- Curry-couscous:
Tillred couscousen enligt instruktonerna på paketet, smaka av med curry och låt svalna.
- Blanda citronsaft och olivolja i en stor skål. Pressa i en vitlöksklyfta. Tillsätt persilja, koriander och den tillagade couscousen. Strö över salt och svartpeppar, rör om och dekorera med ruccola. Smaklig spis!
- Tips!
Bjud laxen eller annan stekt fisk, samt gärna en grönsallad till denna rätt. Smaklig spis!
Publicerat den
9 december 2008
Liknande recept
Skriv kommentar