Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt marinerad lax med curry- couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott! Min limeyoughurtsås (ett recept som också finns på matklubben) passar utmärkt till denna rätt och är pricken över i-et.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Torka av överflödig marinad från laxfiléerna. Bryn dem gyllenbruna i het panna. Lägg dem på en smord ugnfast form och stek färdigt i ugnen på 150 grader i cirka 10 minuter.
  2. Curry-couscous: Tillred couscousen enligt instruktonerna på paketet, smaka av med curry och låt svalna.
  3. Blanda citronsaft och olivolja i en stor skål. Pressa i en vitlöksklyfta. Tillsätt persilja, koriander och den tillagade couscousen. Strö över salt och svartpeppar, rör om och dekorera med ruccola. Smaklig spis!
  4. Tips! Bjud laxen eller annan stekt fisk, samt gärna en grönsallad till denna rätt. Smaklig spis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.