Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekt squash

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Gott som tillbehör till kött eller fågel.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär squshen i ½-cm tjocka skivor. Salta squashskivorna och lägg på hushålspapper och låt stå ca1 timma och dra ur vätska, ( annars drar de till sig för mycket olja vid stekning ) torka av dem. Doppa dem sedan i uppvispat ägg och i saltat- och pepprat ströbröd. Stek skivorna på svag värme på båda sidor. Fräs finhackad gul lök och lägg en klick på varje skiva och toppa med en tomatskiva.Servera som tillbehör till fisk- kyckling, kött eller på grönsaksfatet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • SellIda 21 december 2007

    Det är jätte gott att bara använda som pålägg på smörgåsen också. Tummen upp!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.