Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad lövbiff med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig fräsching! Strimlad lövbiff med massor av grönsaker och ringlad senapsdressing.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla lövbiffarna i ca 2 cm breda strimlor.
  2. Dela broccolihuvudet i mindre buketter eller ta frysta broccolibuketter. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten och lägg ner broccolin och sockerärterna och låt koka i ca 2 minuter. Häll bort vattnet och spola grönsakerna kalla under rinnande vatten.
  3. Blanda samman ingredienserna till såsen.
  4. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek köttet på hög värme endast någon minut så att köttet får lite stekyta. Krydda med salt och peppar. Håll köttet varmt.
  5. Diska stekpannan och hetta upp lite ny olja. Stek broccolin och sockerärterna någon minut. Skär löken tunt och blanda ner den tillsammans med spenaten och låt steka i någon minut till. Smaka av med salt och peppar.
  6. Blanda samman kött och grönsaker och strö till sist kapris över anrättningen och cocktailtomaterna runt om. Tycker man inte om kapris, behöver man inte ta det.
  7. Servera lövbifften med den kalla senapssåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.