En riktig fräsching! Strimlad lövbiff med massor av grönsaker och ringlad senapsdressing.
Instruktioner
- Strimla lövbiffarna i ca 2 cm breda strimlor.
- Dela broccolihuvudet i mindre buketter eller ta frysta broccolibuketter. Koka upp en kastrull med lättsaltat vatten och lägg ner broccolin och sockerärterna och låt koka i ca 2 minuter. Häll bort vattnet och spola grönsakerna kalla under rinnande vatten.
- Blanda samman ingredienserna till såsen.
- Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek köttet på hög värme endast någon minut så att köttet får lite stekyta. Krydda med salt och peppar. Håll köttet varmt.
- Diska stekpannan och hetta upp lite ny olja. Stek broccolin och sockerärterna någon minut. Skär löken tunt och blanda ner den tillsammans med spenaten och låt steka i någon minut till. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda samman kött och grönsaker och strö till sist kapris över anrättningen och cocktailtomaterna runt om.
Tycker man inte om kapris, behöver man inte ta det.
- Servera lövbifften med den kalla senapssåsen.
Publicerat den
9 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar