Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingsrätt av läckraste slag!

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dill och purjolök harmonerar med tomat och kaviargrädde och en tur i ugnen. Smaskens!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut filéerna och salta lätt. Fördela dill och örtkrydda. Vik ihop filéerna och placera dem i en smord ugnssäker form, klädd med purjolök. Stoppa ner tomatklyftor här och där i formen.
  2. Vispa grädden lätt och blanda med kaviaren. Fördela den över fisken. Grädda i 225 graders ugnsvärme i 20 minuter. Strö purjolök eller dill över rätten. Bjud kokt potatis och en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.