Hittade detta recept i en tidning. Har inte hunnit gjort den ännu. Den såg så god ut. När jag har testat så lägger jag in ett foto.
Instruktioner
- Skala och koka potatisen mjuk i saltat vatten. Slå av vattnet från den färdiga potatisen och låt den ånga av.
- Mosa med stöt eller elvisp och tillsätt äggulor samt oljan. Smaka av med salt och peppar. Spritsa eller klicka ut moset längs kanten på en ugnsfast form.
- Skiva svampen och hacka löken. Fräs dem med smör och olja i stekpannan. Häll ned blandningen i en kastrull, slå på vatten, grädde samt fond och koka upp. Red av med maizena och sjud såsen i 5 minuter. Salta och peppra.
- Skiva eller skär kasslern i stavar och ge den en snabb vändning i stekpannan innan den läggs i mitten av ugnsformen. Slå sedan såsen över köttet och gratinera allt i 225º ugn i cirka 10 minuter.
- Servera med varma grönsaker.
Publicerat den
27 april 2009
Liknande recept
Skriv kommentar