Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampsås med ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god sås som passar till mycket och dessutom är både lätt- och snabblagad

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär svampen i kvartar och sjud under lock tillsammans med crème fraiche, vin och en pressad vitlöksklyfta.
  2. Smula i ädelosten och låt den smälta.
  3. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. God till nykokt pasta, färsbiffar, lövbiff...för festligare utseende, strö över finhackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.