Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syltad svamp

 
Skriv ut

Många av våra frysar är fyllda efter en otrolig svampsäsong. Aldrig har vi väl som i år exporterat så många ton till Italien

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt utom svampen i en kastrull och koka upp, smaka av, tillsätt ev mera ättikssprit, lägg i svampen och koka ytterligare 5 minuter. Slå upp på burk och ställ svalt, håller någon månad. Svampen passar utmärkt till julpatén, smakrika korvar eller rökt viltkött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.