Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Syrlig bönsallad

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Gott till lamm.

Ingredienser

Instruktioner

koka skärbönor och sockerärter hastigt i lättsaltat vatten, de ska ha kvar ett tydligt, krispigt tuggmotstånd. skölj de frysta ärterna och haricots verten i hett vatten. LÖKVINÄGRETT: skala och finhacka rödlöken. skrubba citronen i varmt vatten, finriv skalet, pressa juicen och blanda med löken. salta och peppra. låt stå 10 minuter. vispa i rapsoljan. ringla vinägretten över bönorna vid servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.