Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tacogratäng med fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

15 min + 15 min i ugn. Texmexmat i alla dess former är alltid populärt och här är den i form av gratäng med många goda ingredienser. Gratängen passar lika bra som vardagsrätt som på fredagen när du önskar dig något gott som ändå går snabbt att laga till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°. Putsa och skär fläskfilén i tärningar. Bryn köttet i smöret ca 5 min. Strö över kryddmixen. Låt ananasen rinna av och skär den i mindre bitar. Tärna tomaterna.
  2. Lägg nachipsen i en smord ugnssäker form. Fördela fläskfilé, ananas och tomater ovanpå. Strö över salt och peppar. Klicka på mjukost och tacosås. Strö över den rivna osten.
  3. Gratinera mitt i ugnen 10-15 min tills osten fått fin färg.
  4. Servera gratängen med en klick lätt creme fraiche och en sallad av isbergssallad, gurka, majs och rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.