Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Talman Riitta Uosukainens goda kryddkaka.

 
Skriv ut

Denna kaka blir stor och saftig. Jag kallar den för kakan som alltid lyckas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smällt smöret och låt det svalna. Vispa ägg och farinsocker lätt och pösigt. Blanda i det smälta smöret. Blanda ner kryddorna. Blanda ihop vetemjöl.bikarbonat och russin. Rör sen ner mjölblandningen växelvis med gräddfilen till en smidig smet.
  2. Slå allt i en rätt så stor kakform med hål i mitten. Grädda i 175 grader i ca. 50-60 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.