Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kanske en lite annorlunda rätt men väldigt god

Ingredienser

Instruktioner

Putsa och krydda filéerna med lite salt o peppar. Blanda ihop en marinad med souercreme o onion, tandorikrydda och valfri mängd olivolja. Lägg filéerna i en plastpåse och förvara i kylen minst 3 timmar. Gärna 1 dygn. Bryn filéerna och häll i grädde, ostronsås, kycklingfond, soya och späd med mjölk till en valfri konsistens och smak. Personligen använder jag även marinaden som smaksättare. Smaka av och tillsätt ev. salt o peppar och souercreme onion. Sjud under lock i c:a 20 min. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • eva23 24 maj 2015

    Låter ju intressant, men vad är souercreme och onionkrydda? Finns det på Ica eller Coop? Hur ser förpackningen ut?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.