Instruktioner
Sätt ugnen på 125 grader.
Lägg tebladen i en kastrull. Tillsätt grädden och mjölken och värm 4–5 minuter till nära kokpunkten.
Blanda äggulor och socker i en bunke. Vispa lätt. Sila ner den heta gräddblandningen i äggblandningen och fortsätt att vispa tills allt blandat sig.
Häll upp blandningen i ugnsfasta formar i storlek 10x10 cm. Ställ dem i en långpanna med hett vatten upp till halva höjden på formarna. Grädda i nedre delen av ugnen cirka 40 minuter eller tills de har stelnat.
Ta ut formarna och låt dem kallna. Sätt ugnen på 250 grader grillvärme.
Strö farinsocker över brûléerna. Gratinera i ugn (eller använd en brûléebrännare) tills de får en gyllenbrun färg, i cirka 10 minuter.
Servera direkt. Gärna med lite frostnupna och lättsockrade lingon.