Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Teriyaki makrill med het potatissalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Makrill gör sig väldigt bra på grillen, här i kombination med häftiga heta smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt makrillfiléerna marineras i minst 30 minuter.
  2. Gör under tiden potatsissalsan. Värm potatsien i buljong tillsamman med jalapënjon. Tillsätt övriga ingredienser, smka av och servera till makrillen.
  3. Grilla marillen på grillgaller över askgrå glöd ca 3-4 minuter på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.