Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaibär med sting

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

God och annorlunda efterrätt för den som gillar lite smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de tinade bären i en ungssäker form. Sätt ungen på 200 grader. Skala och riv ingefäran fint Fördela ingefäran på bären och strö över råsockret. För den som tycker om cocos strö det över hela.
  2. Placeras mitt i ugnen i 10-15 min Servera med vaniljglass

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.