Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk bowl

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfärsen får genuin thailändsk smak av fisksås, lime och chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn färsen tills den fått fin färg. Tillsätt vitlök och chili och stek någon minut. Häll i limesaft och fisksås. Smaka av med salt.
  2. Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna till fin färg. Vänd runt böngroddarna i sesamolja och sesamfrön.
  3. Fördela nudlar och alla grönsaker i serveringsskålar. Toppa med färsk mynta, chili och lime att pressa över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.