Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk fisk med cashewnötter

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En meny med thailändsk tilapiafisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda tamarindsåsen, socker, salt och vattnet i en litten skål. Lägg dem i mikro och värm 5-10 sekunder.
  2. Värm upp en stor stekpanna med oljan på medelhög värme.
  3. Skär 3-4 snitt på varje sida av fisken. Lägg i fisken i stekpannan och låt den steka 10 minuter varje sida eller tills fisken är genomstekt.
  4. Ta av fisken från stekpannan och fortsätta rosta skivad rödlök tills gul färg.
  5. Lägg i fisken på en tallrik. Lägg på ingefäran, rödlöken, cashewnötterna och rostad rödlök ovanpå fisken. Häll på såsen på fisken. Servera med sallad, ris eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.