Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kycklingwok med cashewnötter

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling med cashewnötter på thailändskt sätt. Det som får det att smaka thailändsk är deras svam eller fisksås, den är så speciell.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs vitlöken i olja, lägg sedan i kycklingen och stek på hög värme i ca 3-4 minuter.
  2. Tillsätt övriga grönsakerna i woken/stekpannan och fräs dem hastigt tillsammans med kycklingen.
  3. Tillsätt oystersås, vatten, thaisvampsås och socker.
  4. Lägg till sist i cashewnötterna och garnera med torkad thaichili. Servera med ris eller nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • EowynUndomiel 20 oktober 2008

    verkar spännande!

  • camillaerikson 3 oktober 2010

    Supergott!

  • wilma74 21 december 2010

    Jag ska nog prova detta någon gång tror jag

  • intesar 6 december 2011

    gott gott

  • OCMadde 27 september 2012

    Har lagat detta 2ggr, senast i veckan när min superpetiga tonårssyster var på besök och hör och häpna: Hon frågade efter receptet! Mycket gott och uppskattas av både barn och vuxna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.