Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaisallad med glasnudlar

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Störtgod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj bladspenat. Strimla savoykål och woka i stekpanna. Skär morot, fänkål och purjo i mynt, förväll i 1 min Hacka koriander blanda till sallad tillsammans med jordnötter.
  2. Sås: Finhacka chili och citrongräs, rosta sesamfrön. Blanda tillsammans med lime, tamari och olja. Späd med vatten till önskad konsistens.
  3. Tillred glasnudlar och marinera i sås. Häll resten av dressingen över salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.