Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaisallad med hetta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Dröm dig bort till Thailand! Denna rätt kan även njutas av kall. 459 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen, häll av och skölj dem i kallt vatten och låt rinna av i en sil. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna, skölj och strimla salladslöken.
  2. Blanda alla ingredienser till pepparsåsen. Blanda nudlar, sweet chilisås, soja, 1 tsk olja, paprika, salladslök, spenat och ½ tsk salt.
  3. Krydda biffarna med 1 ½ tsk salt. Stek dem i 1 msk olja i en riktigt het panna 2 minuter per sida. Låt köttet vila en stund. Skiva köttet tunt, ringla över pepparsåsen och servera med nudelsallad och limeklyftor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.