Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thaiwok med kyckling och nudlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Underbart god lätt- och snabblagad thaiwok.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Woka kycklingen i olivolja tills den fått lite färg
  2. Tillsätt grytbas och kokosmjölk Låt koka upp och sedan sjuda tills kycklingen är nästan klar
  3. Tillsätt äggnudlar och grönsaker och sjud tills allt är klart (OBS! Inte för länge - Grönsakerna ska ha tuggmotstånd).
  4. LYCKA TILL!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • skogselvan 3 november 2011

    Lättlagat och gott. Betyg 4. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.