Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thomas ugnspannkaka

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lite matigare ugnspannkaka.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en långpanna. Blanda alla torra ingredienser. Häll i mjölk och rör om. Knäck i äggen och rör igen. Klipp bacon i mindre bitar och stek dem. Häll pannkakssmeten i långpannan. Strö över bacon. Grädda mitt i ugnen tills pannkakan stannat och fått fin färg (cirka 20-25 minuter). Servera med lingonsylt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.