- Serverar: 4 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Saftiga päronklyftor, smakrik ädelost och rostadepekanötter på rostat bröd ger en oväntat rik smakupplevelse.
Instruktioner
- Dela päronen i klyftor och ta bort kärnhuset och stjälk. Pressa lite citronsaft över päronen för att förhindra att de missfärgas. Skär osten i 8 tunna skivor, gärna triangelformade.
- Rosta försiktigt nötkärnorna i en torr stekpanna över medelvärme, var uppmärksamm så att de inte blir brända. Hacka dem därefter grovt. Rosta brödet på båda sidor, i torr panna, ugnsgrill eller brödrost.
- Bred mango chutney på brödskivorna, lägg sedan på vattenkrasse och ruccola. Arrangera ost och päron vackert på brödet och strö nötterna över. Mal peppar över efter smak. Servera genast, med halverade körsbärstomater till.
Publicerat den
5 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar