Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tobbes ingefärsmaränger

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Härliga sjudna maränger med smak av ingefära, starkt och sött i god blandning...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125°.
  2. Häll äggvitor, socker och ingefära i en skål, gärna av metall.
  3. Sätt den över en kastrull med sjudande vatten och vispa med elvisp 5-10 minuter.
  4. Ta skålen från värmen och vispa smeten sval och tjock.
  5. Lägg smeten i klickar eller spritsa ut den på en plåt med bakplåtspapper.
  6. Grädda mitt i ugnen tills kakorna släpper pappret, små maränger cirka 30-40 minuter, stora cirka 60 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.