Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tofu carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god klassiker i vegotappning! Om du inte känner för tofu eller vill variera rätten, går det strålande med 400 g hackade champinjoner. Laktosfri och äggfri. Använd glutenfri pasta för glutenfri rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka spaghettin enligt anvisningar på förpackningen.
  2. Hacka den rökta tofun fint och bryn i oljan på medelhög värme. Tofun ska få fint med färg. Strimla under tiden purjolöken fint och hacka vitlöksklyftan. Låt fräsa med i några minuter, tills löken mjuknar. Häll på grädde, gröna ärtor, paprikapulver, salt och peppar. Låt allt bubbla på i några minuter.
  3. Servera den nykokta pastan tillsammans med såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.