Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och jordgubbssoppa

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En härlig variant av gazpacho

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg tomater, paprika och lök på en ugnsplåt. Ringla över olivolja och rosta i 200 grader i 20 minuter. Mixa de rostade grönsakerna med jordgubbar, kokosolja, tomatpuré, ingefära, salt och peppar till en slät konsistens. Häll upp i skålar.
  2. Toppa gärna med kokoschips, citronmeliss eller basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.