Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomtens dunderglögg

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20-30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Sockerfri glögg på konjak och rödvin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda kryddor och konjak samt vinet i en kastrull. Låt blandningen koka 5 minuter och låt glöggen svalna.
  2. Låt glöggen "dra" ett dygn. Sila därefter blandningen. Värm glöggen försiktigt. Lägg i russin och servera.
  3. Starkt och gott, en glögg som kan få vilken tomte som helst på gott humör!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • UBO5011 14 december 2011

    Tänk bara på att inte servera denna till en diabetiker utan att informera om att den är gjord på rödvin, alkoholen kan ställa till det med en dels insulinvärden.

  • vindelmaffia 11 november 2013

    0.75 cl Eau de Vie 0.75 cl rött vin, torrt Om det är till 20-30 personer ska det inte va hela flaskan då?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.