Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk lasagne med chilismak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ett recept jag hittat men gjort om lite :) Hoppas det smakar!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka löken och riv morötterna. Fräs dem mjuka i olivolja i stekpanna tillsammans med den pressade vitlöken. Häll på de krossade tomaterna, tillsätt kryddor efter smak, låt puttra några minuter. Häll av vattnet från tonfisken och rör ner den i stekpannan. Blanda i en skål keso, crème fraiche och sweet chili sås. Vill man ha det starkare, tillsätt sambal oelek. Varva lasagneplattor med tonfiskröra och chilisåsblandingen i en ugnssäker form. 1. tonfisk 2. Chilisås 3. Lasagneplattor Fortsätt och avsluta med att toppa med riven mozzarella och ost. Grädda mitt i ugnen i ca 30-35 minuter på 200 grader. Sätt igång grillen på 250 grader i 2-3 minuter för att få yta på osten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.