Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk och äggröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt till bakade potatisar, smörgås tårtor mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt tonfisken rinna av.
  2. Hacka gurkan i små tärningar.
  3. Skiva äggen (med äggskärare) först på bredden sen vrid 90 grader och skiva igen på längden (eller hacka fint med kniv).
  4. Blanda allt med yoghurten och krydda efter smak.
  5. Dra några extra varv med pepparkvarnen över röran vid serveringen.
  6. Gott som det är, till en sallad eller på grovt bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.