Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisk- och potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt sommarmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela avrunnen tonfisk i bitar. Skala och skär potatisen i tärningar. Skär purjolöken i strimlor. Hacka äggen.
  2. Rör samman majonnäs och yoghurt och smaka av med cayennepeppar, salt och peppar.
  3. Blanda tonfisk, potatis, purjolök, ägg, bostongurka och kapris och bind ihop det med majonnäsblandningen.
  4. Garnera med gröna eller svart oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.