Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Jätte lätt att laga går även bra att använda kyckling. Vi brukar använda 3 påsar sås till denna rätt det blir lagom tycker jag. Har man ris kvar från dagen innan så kan man använda sig av det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka 6 port ris enligt förpackningen. Gör såsen. Blanda tonfisk/kyckling i riset och häll i såsen och rör om. Häll det i en ugnssäker form, klar när den är genom varm.
  2. Annars kan man göra det i lager, först riset sen tonfisk/kyckling och sist såsen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • susan_87 8 oktober 2009

    enkel och god. Tack

  • thisismeto 21 december 2009

    Jag brukar ha på ost ovanpå med, brukar göra att de blir lite extra gott=)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.