Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisklåda med currysås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En otippad smaksensation!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina spenaten och fördela den i en smord form. Häll över spaden från tonfisken. Blanda sedan tonfisk, majonnäs, grädde, mjölk, curry och övriga kryddor. Häll över i formen.
  2. Grädda på 250 grader i ca. 15 minuter.
  3. Servera med kokt potatis....*mums*

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • frucaos 21 mars 2012

    Det här var ju riktigt gott! Jag rev över lite ost innan jag hävde in det i ugnen, inte nödvändigt, men tror inte att det blev mindre gott av det ... Och så hade vi pasta istället för potatis den här gången. Kommer absolut göra det här fler gånger!

  • doris054 24 mars 2012

    rekommenderat av frucaos. Oj, vilken höjdare! alla i familjen åt som galningar! ett så lättlagad rätt och så god skall omedelbart sparas och göras fler gånger! super gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.