Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tonfisksås med curry och äpple

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Underbar smaksammansättning som passar lika bra som kall röra till bakpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Småhacka lök och äpple. Bryn i stekpanna med smör och curry tills de har fått lite färg och mjuknat. Häll på grädde och tillsätt hönsbuljong.
  2. Låt tonfisken rinna av och häll i stekpannan. Spä med vatten och smaka av med salt och peppar. Låt puttra några minuter.
  3. Servera med valfri pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.