Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tore Wretmans omelett med matjesssill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera gärna på sommarbuffén...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop ägg och vatten med en gaffel, bara så att det blir blandat.
  2. Fräs smöret i en stekpanna. Häll i omelettsmeten som genast börjar stelna. Lyft eller stick i den på några ställen så att lös smet kan rinna ner och stelna.
  3. Omeletten är färdig när den stadgat sig men fortfarande är lite krämig på ytan.
  4. Garnera omeletten med sillfiléerna skurna i bitar, gräddfilen och gräslöken. Servera genast...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.