Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk à la thai

 
Skriv ut

Svensk fisk med thailändsk hetta

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök, pepparfrukter och currypasta i olja i en wock eller stekpanna. Blanda ner kokosmjölken och fiskbuljongen. Lägg i torskrygg eller torskfilé och låt koka upp. Sänk värmen och sjud ca 5 minuter. Ta upp fisken med en hålslev och håll den varm. Lägg i delade sockerärter och vårlökar och koka sakta 5 minuter. Smaka av med salt och peppar och lägg tillbaka fisken. Koka upp och ta kastrullen från värmen. Blanda ner hackad koriande eller persilja. Server i djupa tallrikar med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.