Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gott och lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken och smörkoka den i ca 5 min. OBS: låg värme skall bli gyllengul
  2. Skiva det tinade torskblocket, salt och peppra, lägg sedan över löken.
  3. Tillsätt de hela tomaterna och ev lite av spadet samt vinet, låt sjuda i ca 15 min under lock tills fisken börjar bli vit.
  4. Bryn champinjonerna och lägg dem sedan i gryta tillsammans med grädden.
  5. Låt småkoka (1-2 på spisen) alt. ugn 225 gr i ca 15 min.), tills fisken känns klar. Klipp över persilja
  6. Servera med ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.