Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk i Kokossås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Klassisk. Nordisk mat med inslag av asiatisk smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fisken i 2-3 cm bitar och salta runt om. Skala och klyfta löken. Kärna ur och strimla paprikan och pepparfrukten. Fräs grönsakerna i smör i en vid gryta. Rör i ingefära, gurkmeja, citronsaft och smulad grönsaksbuljong.
  2. Häll på kokosmjölken och koka upp. Lägg ner fisken och låt allt sjuda på svag värme under lock i 5-7 minuter. Smaksätt med salt. Servera med kokt ris
  3. Servera gärna med gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.