Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Torsk och kaviargryta

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är ett av familjens favoritrecept. Fiskrätt (från Viktväktarna) som går hem även hos barn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala grönsakerna och äpplet. Hacka löken och skiva morötterna. Kärna ur och tärna äpplet. Fräs alltsammans utan att det tar färg. Tillsätt vatten, buljongtärning och matlagningsgrädde. Koka ihop grytan i 7-8 minuter. Red av med maizena.
  2. Skär torsken i bitar och lägg ner i grytan tillsammans med kaviar, dill och gräslök. Smaka av med peppar och salt. Ge grytan ett uppkok och servera med kokt potatis och en god sallad med äpple och melon.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Legoli 29 maj 2008

    Jättegod och enkel, att den sedan var nyttig gör ju saken bara ännu bättre

  • Gurgelfranz 6 februari 2009

    Helt ok vardagsgryta...jag väljer nog att lägga i äpplena mot slutet för att de inte ska bli för mosiga dock, men gott var det och gick hem hos barnen också! : )

  • gottgris 17 november 2009

    Tack för ett såå gott fiskrecept

  • hanna_bohren 9 november 2013

    Morotsbitarna kändes omotiverade för mej, hade hellre kokat med dem i potatisen, men själva grytan var god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.